Brother Hubbard Arnotts

Plant installation for Brother Hubbard in Arnotts shopping centre

The main goal for this plant installation was to separate the eating area from the entrance ramp with a natural screening solution.

We achieved this by placing two floor troughs which curve alongside the ramp. This created a division between the eating area and the passers by and added a sense of privacy. To create this natural divider, we used a mix of medium sized plants that will maintain their shape and therefore won't eventually block the view out.

On the walls, we used self-watering hanging planters with a combination of trailing plants with different textures to add interest to the minimalistic furniture. These plants will eventually grow long and create a beautiful curtain of green.


Brother Hubbard Arnotts plant installation

 

If you are interested in how we achieve this please read our services page or contact us.